Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Samsun Erol Kaya

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafından, Sütpınar Mahallesinde açılan geleneksel el sanatları kursuna katılarak eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

14 Kursiyerin katıldığı ve 3 Ay süren Geleneksel El Sanatları kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal, Şalpazarı İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Temel Dural, Müdür Yardmcısı Savaş Kara ve Sütpınar Mahalle Muhtarı A.Osman Kıran takdim ettiler.

Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal kursa katılan kursiyerleri ve kurs öğretmeninin tebrik ederek, Şalpazarı Kaymakamlığı olarak her zaman bu tarz etkinlikleri desteklediklerini belirtti.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Temel Dural da kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek yaptıkları eserlerin, kendisini çok etkilediğini belirterek kursiyerlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.