Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Kaymakam Yıldızhan Okullar'ı  Ziyaret Etti.
Gökçeköy İlkokulu ve Ortaokulu ziyaretinde, ders işleyen öğrencilerle biraraya geln Kaymakam Yıldızhan, Öğretmen ve öğrencilere ne gibi sorunları olduğunu, servis ve yemek hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Öğrencilerin dilek ve temennilerini not aldıran Kaymakam Yıldızhan, daha sonra Öğretmenler ile bir toplantı yaptı.

Okul müdürü ve öğretmenler ile okulun durumu'nu değerlendiren Kaymakam Yıldızhan, eğitim ve öğretim seviyesini kaliteleştirmek ve yükseltmek anlamında ne gerekiyor ise yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Yapılan tplantı'nın ardından, Kaymakam Yıldızhan ve beraberindekiler okuldan ayrıldılar.

Şalpazarı (Sütpınar)Kur'an Kursu ziyaretinde Kaymakam Yıldızhan, İlçemizi ziyarete gelen İl Müftüsü Keramettin Demir ve beraberinde ki İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik birlikte Şalpazarı (Sütpınar) Kur'an Kursu'nu ziyaret ettiler.

İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Şalpazarı (Sütpınar) Kur'an Kursu için bir istişare heyeti kurulduğunu Allah (C.C.) nasip ederse İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ın öncülüğünde bulunan toplam 21 kişi ve derneğimizle birlikte vatandaşlarımızın vakfiyesi olan Kur'an Kursumuzu onarıp eskisi gibi öğrencilerine kavuşturmak üzere harekete geçildiğini söyledi.

Kaymakam Yıldızhan ve İl Müftüsü ders işleyen sınıfı ziyaret ederek onlar ile hasbihal ettiler. Sonra Kur'an Kursunu inceleyerek yapılabilecekler hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Ziyaretin bitmesiyle İl Müftüsü ile vedalaşan Kaymakam Yıldızhan Simenli İlköğretim okulu'na geçti.

Simenli İlkokulu ve Ortaokulu'nu da ziyaretlerinde aynı şekilde okulun genel durumu, öğrencilerin başarı durumu, eksiklikler hakkında bilgi alan Kaymakam Yıldızhan, öğrenciler ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. Her zaman olduğu gibi tekrar tekrar hatırlatarak herkese bol bol kitap okumaları konusunda telkinlerde bulundu.

Ayrıca İlçemizde tekrar bir araya gelen Kaymakam Yıldızhan ve İl Müftüsü Demir, İmam-Hatip Lisesi'ne ve Anaokkulu'na kısa bir ziyaret gerçekleştirdiler.Okul Müdürü Ahmet Karaçoban'dan okul ile ilgili bilgiler aldılar. İyi çalışmalar temennisinde bulunarak okul'dan ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.