Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm Kıdemli Albay Nevzat Yamaç gübre Hüseyin Karaman

Kaymakam Sönmez’den Öğrencilere Ziyareti
İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, TEOG sınavına hazırlanan öğrencilerin dönem arasında Atatürk Ortaokulu’nda devam eden sınav çalışmalarını görmek ve öğrenciler ile sohbet etmek amacıyla Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti. 

İlçemiz Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Sönmez, Öğrencilere TEOG sınavlarda nasıl başarılı olunabileceği hakkında bilgiler verdi. Onlara sınavın gelecekleri açısından kariyerlerini etkileyecek bir sınav olduğunu ve başarılı olmalarının buna bağlı olduğunu ifade etti.

Atatürk Ortaokulu’nda Öğretmen ve öğrencilerle birsüre sohbete eden Kaymakam Sönmez; Öğrencilerimizin başarısının altında yatan en büyük etkenin öğretmenler olduğunu, onların vereceği eğitimin kalitesi sayesinde başarı oranının arttırılabileceğini söyledi. Öğretmen ve öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Yarı yıl tatilini bol bol kitap okuyarak geçirmelerini tavsiye ederek, ikinci dönemde başarılarının devamını diledi.

2014 Yılı TEOG Sonuçları ile ilgili;
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Bilici'den alınan bilgiye göre;

Atatürk Ortaokulu’nda yarı yıl tatilinde, devam eden kursa İlçemizde istekli tüm ortaokul öğrencileri katılmaktadır. Bu sayede öğrenciler kendilerini diğer öğrencilerle mukayese imkanı bulmaktadır.

Kurs sayesinde 2013 Kasım TEOG sınavı’ndaki sonuçlarla 2014 Kasım Ayı’ndaki sonuçların karşılaştırılması yapıldı. Sonuçlara göre; Matematik dersinde 0,67, Fen ve Teknoloji dersinde 1,63, T.C. İnkilap Tarihi dersinde 1,01, Din Kültürü dersinde 4,19, Yabancı Dil Dersinde 2,21, oranında bir başarı artışının olduğu tesbit edildi. 



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.