Öne Çıkanlar Büyükşehir Burdur Müftülüğü Tosya davet Kırklareli

Karne Tatili Başladı.


İlk ve orta dereceli okullarda 2011-2012 Eğitim Öğretim sezonunun 1. yarısı bugün sona erdi ve 15 günlük karne tatili başladı.

Şalpazarı genelindeki okullarda olumsuz hava şartları nedeniyle karne merasimleri yapılamadı. Şalpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir birer açıklama yaparak öğrencilerin karne tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek 2. yarıyıla hazır gelmelerini istediler.

Şalpazarı ÇPL konferans salonunda düzenlenen törende ise okul müdürü Kemal Türkmen bir konuşma yaparak “okulumuz olarak başarılı bir yarıyıl geçirdik. İkinci yarıyılın daha da verimli geçmesi için öğrencilerimizin ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum” dedi ve velileri daha duyarlı olmaya davet etti.

Daha sonra Trabzon’da düzenlenen il kros yarışmasında birinci olan takıma Kaymakam Cevdet Bakkal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir, şube müdürü Enver Kabataş ve okul müdürü Kemal Türkmen tarafından onur belgeleri verildi.

Şalpazarı ÇPL’de öğrenim gören 330 öğrenciden 30’u takdir, 55’i teşekkür, 15’i de onur belgesi aldı.

Atatürk İlköğretim Okulu müdürü Muhammet Karabayır’ın verdiği bilgilere göre; öğrenim gören 553 öğrenciden 75’i takdir, 45’i başarı, 18’i üstün başarı, 4’ü onur ödülü aldı.

Geyikli ilköğretim okul müdürü Ali Kıran’ın verdiği bilgilere göre; toplam öğrenci sayısı 93. 12’si ana okulu öğrencisi, 10’u takdir, 22’si teşekkür, 11’i onur belgesi aldı.

Doğancı ilköğretim okulu müdürümüz sayın Hasan Odabaşoğlu’nun verdiği bilgilere göre; toplam öğrenci sayısı 134. 36’sı ana okulu öğrencisi. 17’si takdir, 17’si teşekkür, 5’i üstün başarı, 2’si başarı belgesi aldı.

Gökçeköy İlköğretim Okulu müdürümüz Hüseyin Atalar’ın verdiği bilgilere göre; toplam öğrenci sayısı 142. 38’i ana okulu öğrencisi. 16’sı takdir, 23’ü teşekkür, 10 üstün başarı, 1’i başarı belgesi aldı...


Haber:Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.