Öne Çıkanlar Ekrem Cinkaya Çelige Deniz Seki Kalecik Tuzla Belediyesi

Halk Eğitim Merkezinden Yıl Sonu Sergisi
Şalpazarı Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği yılsonu sergisi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Temel Dural'ın günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı açılış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Kalaycı'da bir konuşma yaptı.

Şalpazarı Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Folklor Ekibinin gösterileri ile devam eden tören, kurslarda dereceye girenlere ödül dağıtımı yapılması ile sona erdi.

Törenin ardından Kaymakamımız Cafer Sönmez,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, açılış kurdelasını kesti.

Yapılan ürünlerin el emeği göz nuru olduğunu belirten Kaymakam Sönmez; Daha başarılı çalışmalar yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Sönmez; Böyle faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini, değerlerimizi yaşatmak için el sanatlarının önemine belirtti. İlçemiz için yapılan çalışmaların ve emeği geçenlerin hepsine teşekkür ettikten sonra hazırlanan yöresel yemekler davetlilere ikram edilmesi ile açılış programı sona erdi.

Açılış Törenine; İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve Eşi Fatma Sönmez, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Kalaycı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, İlçe Müftüsü Yımaz Çelik, Halk Eğitim Merk Müd. Temel Dural, Çevre İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ve Yardımcıları, Daire Amirleri, Kamu Kurum Kuruluş Personelleri ve vatandaşlar katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.