Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Hafızlıklarını tamamlayan hafızlara icazet merasimi yaptı

Sütpınar Kur’an Kursunda Hafızlıklarını tamamlayan 6 hafız için düzenlenen icazet Merasimine yapıldı. Düzenlenen icazet merasimine, Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen, Şalpazarı İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hayrettin Öztürk ve Doç. Dr. Mustafa Kara, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, çok sayıda din adamı ve vatandaş katıldı.

Törende yapılan konuşmalar ve duaların ardından hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan hafızlara Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen birer altın hediye etti. 


 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.