Öne Çıkanlar Beykoz vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı

Geyikli Derneği bursa davet etti

Merkezi Şalpazarı Geyikli Mahallesi'nde bulunan Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı için Geyikli Mahallesi'nde desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da burs vermeye devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Dernek başkanı İmam Hatip Ömer Dural "Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle Geyikli Mahallemizde Geleceğimizin teminatı olan üniversite'de okuyup yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için önceki yıllarda olduğu gibi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde de derneğimiz aracılığı ile burs yardımında bulunmaya devam edeceğiz.

Allahu Teâlâ’nın Hz. Peygamberimiz (S.A.V.) e ilk emri "Oku" olmuştur. Çünkü okuma olmadan ilim olmaz, ilim olmadan da amel yapılmaz. Bu sebeple güzel bir gelecek iyi bir eğitimden geçer. İyi bir eğitimde siz hayırseverlerin desteğinden geçer. Niyetimiz Zekat ve Sadaka olsun" dedi.

Sizler de bu hayır işine destek vermek isterseniz uygun göreceğiniz miktarı Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği'ne ait İban hesabına yatırabilir ya da dernek yönetim kurulu üyelerine doğrudan teslim edebilirsiniz.

Şalpazarı Ziraat Bankası Şubesi

IBAN No: TR70 0001 0008 2946 3099 0150 01

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.