Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Fatih Projesi Kapsamında 9. Sınıf Öğrencileri'ne Tablet Bilgisayar
Tablet bilgisayarların öğrencileri kitap taşıma zahmetinden kurtaracağını belirten Kaymakam Yıldızhan, “Tablet bilgisayarlar öğrencilerimizin teknoloji ile tanışmasını sağlayacak. Tabletler sayesinde öğrencilerimiz, öğretmenlerinin akıllı tahtaya yazdıklarını tablet bilgisayarlarından takip edebilecekler. Bunun öğrencilerimiz için önemli bir kolaylık sağlayacağına inanıyorum. Elbette tabletler size çalışmalarınızda kolaylık sağlayacak, ama başarılı olmanız için öncelikle derslerinize çalışmanız gerekiyor. Bizler, öğrencilerimizi hem sağlıklı hem de iyi donanımlı yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Fatih Projesi çok anlamlı bir proje. Çünkü sizleri teknoloji ile buluşturuyor. Hepinizin bildiği gibi Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul’u fetheden, bir devri kapatıp bir devri açan, bilgi ve donanımıyla çok iyi yetişmiş bir padişahtı. Projenin Fatih Projesi ismini alması bu anlamda çok önemli. İnşallah siz öğrencilerimiz de geleceğin Fatihleri olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra İmam Hatip Lisesi 9. Sınıfını ziyaret eden Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindekiler, öğrencilere tablet bilgisayarlarını dağıttıktan sonra Okul Müdürü ve Okul Öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.“Temenni ediyorum ki tablet bilgisayarlar sizlere ve öğrencilerimize kolaylık sağlar, hayırlı olsun” dedi.














banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.