Öne Çıkanlar Şalpazarı Fatih Karagöz Karadeniz Çepnispor Muammer Çolak

Eğitim Derneği geleneği bozmadı

Kısa adı Şalpazarı Eğitim Derneği olan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği kurulduğu tarih olan 2011’de başlatıp takip eden yıllarda gelenek haline getirdiği “Eğitim Seti Kampanyası” uygulamasını bu yıl da gerçekleştirdi ve Şalpazarı’nda bu yıl okula başlayan 1. Sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.

Dernek başkanı Hasan Keskin yaptığı açıklamada “2011 yılında başlattığımız Şalpazarı Eğitim Seti Kampanyası’nı bugün 13. kez hayata geçirmiş durumdayız. Bu yıl dağıttığımız setlerle 1000 adet sınırını da geçtik. İlçemizin tüm okullarında 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize dernek başkan vekilimiz ve Şalpazarı İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen nezaretinde okuma-yazma eğitim setlerimizin dağıtımını tamamladık.

Bu suretle, okullara yeni başlayan öğrencilerimize destek vermekten mutluyuz. Eğitim Derneğimizin, tamamen ücretsiz dağıttığı kaynak setlerimizle aile bütçelerine de katkı sunmanın yanında, çocuklarımızın eğitiminde tek programa hep birlikte sahip olup, birlikte çalışması, öğretmenlerimizin de müfredatı takibi bakımından çok önemlidir. Eğitim KST Derneği Yönetim kurulumuza ve destek veren eğitim gönüllülerimize “ teşekkür eder, tüm öğrenci ve eğitimcilerimize başarılar dilerim. Ayrıca, bundan sonra, “Şalpazarı Eğitim Ve Kalkınma Vakfı” ile de eğitime ve topluma hizmete devam edeceğiz. “ İşimiz de Gücünüz de Eğitim” dedi.

Eğitim setleri dağıtım töreninde Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, veliler ve öğretmenler de hazır bulundular.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.