Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Dr. Şengül Özdemir En İyi Doktora Tezi ödülünü kazandı

Türk Felsefe Derneği tarafından (TUFED) verilen Prof. Dr. Necati Öner Felsefeye Hizmet ve En İyi Doktora Ödülleri’nde Dr. Şengül Özdemir’in, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde tamamladığı “Gazali ve Levinas Felsefelerinde Yüzleşme Ahlakı” isimli tez, ‘En İyi Doktora Tezi Ödülü’nü almaya hak kazandı.

İYİ Parti Şalpazarı eski ilçe başkanı Pirağa Yaşar’ın kızı olan Dr. Şengül Özdemir 2021 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Ana Bilim Dalında Prof. Dr. Burhanettin Tatar danışmanlığında tezini hazırladı. “Gazali ve Levinas Felsefelerinde Yüzleşme Ahlakı” adlı teze TUFED tarafından verilen Prof. Dr. Necati Öner Felsefeye Hizmet ve En İyi Doktora Ödülleri’nde En İyi Doktora Tezi Ödülü verildi.

Ödül töreninde konuşan Dr. Şengül Özdemir, tezin oluşum süreci hakkında ve bu süreçte göğüslediği sıkıntıları anlatarak, kendisine her aşamada destek olan tez danışmanı Prof. Dr. Burhanettin Tatar’a teşekkürlerini iletti.

Ödüller, Prof. Dr. Necati Öner Ödülleri Değerlendirme Kurulunun takdiriyle verildi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.