Öne Çıkanlar Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz Mustafa Türkmen

Doğancı ilk öğretim'den tiyatro gösterisi
Doğancı İlköğretim okulunun 8/A sınıfının mezuniyet töreni için tiyatro gösterisi düzenledi.
Gösteriye İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan ERTAV, İlçe Tarım Müdürü İsmet KARABAYIR, Doğancı İlköğretim okulu müdürü Yılmaz GÜRMAN, ÇPL Müdürü Kemal TÜRKMEN, ÇPL Müdür Baş Yardımcısı Osman DEMİRCİ, Sinan METİN ile diğer okullardan öğretmenler ve öğrenci velileri katıldılar.




Öğrencilerin Düzenlediği tiyatro gösterisi Doğancı İlköğretim okulu öğretmenlerinden Neslihan Özcan’ın açılış konuşmasıyla başladı.




Konuşmanın ardından Doğancı İlköğretim okulu öğretmenlerinden Neslihan ÖZCAN ile Şevket SAĞBAŞ’ın önderliğinde 8/A öğrencilerinin hazırladığı Pamuk Prenses ve 5.5 (Beş buçuk) cüceler adlı tiyatro oyunu sergilendi.




Düzenlenen gösterinin ardından okul bahçesinde topluca hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.
































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurşen DEMİR 13 yıl önce

Gelmeyi çok istedim gelemedim 10/06/2011 de yapılacak olan mezuniyet töreni hazırlıklarını bitirememiştik. Okul Müdürünü, gösteriyi hazırlayan öğretmenlerimizi ve gösteriyi sunan öğrencilerimizi kutluyorum.