Öne Çıkanlar Sinan Aydın Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy

ÇPL'den yıl sonu eğlencesi.
Şalpazarı Çok Programlı Lisesi'nin düzenlediği 2010-2011 Eğitim, öğretim yılı- Yıl sonu eğlence gecesini kutladı.




Geceye katılan Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek ve eşi Gülhan Zeybek, Garnizon Komutanı Selahattin Ural, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, MHP Millet vekili adayı Rahmi Coşkun Şalpazarı Emniyet Amiri Murat Ersen, ilçe parti temsilcileri, ÇPL'si Müdür baş yardımcısı Osman Demirci ve ile çok sayıda öğrenci velileri katıldılar.

Geceye Sümeyye Atalar'ın mezun olan öğrenciler adına yaptığı konuşmayla başlandı. Okunan şiirin ardından ÇPL Okul Müdürü Kemal TÜRKMEN yaptığı konuşmada kısaca okulun başarılarıyla okulda yapılan ve yapılacakları anlattı.


Okul Müdürü Kemal TÜRKMEN okulun 1.dönem genel onarımının yapıldığını, pansiyonun tümüyle boya ve badanasının yapıldığını, pansiyon mutfağın yenilenerek daha hijyenik hale getirildiğini, pansiyon bahçesine kamelya ve çevre düzenlemesi yapıldığını belirtti.

Önümüzdeki yıl okulda ; Elektronik-Elektrik atölyesinin düzenleneceğini, sınıfların tam donanıma kazandırılarak bilgisayarsız sınıfın kalmayacağını, okulun ilçe merkezine uzak olması sebebiyle kantindeki eksikliklerin giderilerek öğrencilere daha iyi hizmet verecek hale getirileceğini belirtti. Eğitim-öğretim alanında öğretmen açığının en üst düzeyde hissedildiğini, geçtiğimiz dönem okulumuzdan 13 öğretmenin ayrıldığını ve öğretmen açığını ücretli öğretmenlerle kapatmak zorunda kaldıklarını belirterek öğretmenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Kemal TÜRKMEN şu ana kadar okulun İl bazında yapılan yarışmalarda Kros'ta Kızların 1. erkeklerin 2. olduklarını Erzurum'da yapılan bölge kros yarışmalarında ise Karadeniz 1. olduklarını, Masa tenisinde Erkekler'de 2., Kızlar'da 3., Proje çalışmasında "doğanın geri dönüşü" adlı proje ile 2., Halk oyunlarında 4., Voleybol'da İlçe .1, Santranç'ta İlçe 1. oldularını belirtti.
Geceden notlar:
Gecede ÇPL öğrencilerinden Saz ustası Naim ATALAR, Şalpazarı Kaymakamı Soner ZEYBEK'in de katkısıyla okul tarafından kendisine hediye edilen sazıyla, Ahmet YOL da kemençesiyle solo ve birlikte türküler seslendirdiler. Cansu Çömez, Yeşim Gören, Gizem Akdemir birer şiir okudular, Emel Çakır ve Zuhal Yıldız Karadeniz'den esintiler adlı skeç gösterisi yaptı.
Gece ÇPL Müzik öğretmeni Gülşah BÜLBÜL yönetiminde ÇPL Türk Sanat Müziği Korosu'nun beraber ve solo şarkılar söylemesinin ardından topluca çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.