Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

 Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Tasarım Sergisi Düzenledi.
Şalpazarı Atatürk Ortaokulu Öğrencileri, Çarşamba günü saat 13.30'da, Yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerin 2013 - 2014 eğitim öğretim yılı içinde resim, el sanatları gibi konularda yaptıkları çalışmaların yer aldığı bir sergi açtılar.

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerin 2013 - 2014 eğitim öğretim yılı içinde resim, el sanatları gibi konularda yaptıkları çalışmaların yer aldığı serginin açılış kurdelesini, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın ve Şalpazazarı İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz kestiler.

Açılışı yapılan sergi idareciler tarafından gezildimesinin ardından, Şalpazarı Atatürk İlkokulu Konferans salonuna geçildi burada toplanan ilçe daire amirleri eşiliğinde Ortaokul son sınıf öğrencileri tarafından Vizontele tv filmi'nin canlandırması ile salomda bulunanlara hoş anlar yaşattılar.


Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın ve Şalpazazarı İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz
 
İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Daire amirleri ile öğrenci veliler
katıldılar.






















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.