Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

4 Günlük gezi programı sona erdi.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in destekleriyle, Şalpazarı-Sütpınar Kur'an Kursu'nda başarılı 11 öğrencinin motivasyonunu artırmak ve diğer öğrencilere teşvik etmek için düzenlenen dört günlük İstanbul ve Çanakkale gezisi sona erdi.

Kurs yöneticisi Muhammet Ergin ve Ümit Karagöl'ün eşlik ettiği 11 başarılı öğrenci, programının birinci ve ikinci gününde istanbul'un tarihi ve turistlik mekanların gezerek İstanbul Boğaz tekne turu yaptılar.

Gezinin birinci günü Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden öğrenciler Başkan Türkmen'in ikram ettiği akşam yemeğine katıldılar. Programın üçüncü gününde Çanakkale şehitliğini ziyaret eden öğrenciler gece İstanbula dönerek istirahat ettiikten sonra dördüncü gün ise Kurtköy Viaport'u gezerek öğleden sonra 14:00 uçağıyla Trabzon Şalpazarı'na hareket edecekler.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.