Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Trabzon Şalpazarlılar Derneğinden İftar'a Davet.



Merkezi Trabzon'da bulunan Trabzon Şalparlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimiz adına 11 Ağostos 2012 Tarihinde İftar yemeği verilecek ve Mevlid-i Şerif okunacaktır.

Şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimiz adına düzenlenen İftar ve Mevlid program'ı 11 Ağostos 2012- Cumartesi akşam 19:oo ile 22:oo arası Şalpazarı Atatürk İlköğretim okulu bahçesinde yapılacak iftar yemeğinden sonra Şalpazarı Merkez cami'inde okunacak mevlid-i Şerif ile devam edecek.


11 Ağostos 2012 (Cumartesi) akşam'ı Şehitlerimiz ve tüm geçmişlerimiz adına düzenlenen ve saat 19:3o ile 22:oo arası Kaçkar Tv'den canlı yayınlanacak olan İftar ve Mevlid programına tüm halkımız davetlidir.



Trabzon Şalparlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu adına
Başkan
Turgut Kahraman
.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet Özer 12 yıl önce

Atalarimizdan kalan ananeyi davetlerimizi devam ettirdiğiniz için gurur duydum. Allah kabul etsin.