Öne Çıkanlar Muammer Çolak Yeni Şafak Fatma Özen Trabzon Geyikli

Sütpınarlı gençler 16 Temmuz'da asker gecesi düzenliyor.


Şalpazarı Sütpınar Köyü'de Askere gidecek Bayram Yılmaz, Hasan Karagöz, Volkan Aydın, Hüseyin Köse, Soner Bayraktar 92/3 Tertip Askerler 16 Temmuz 2012 Tarihinde asker gecesi düzenliyor.
Şalpazarı-Sütpınar Köyü Sağlık ocağı yanında yapılacak olan ve akşam 17:oo'de başlayacak Gece'ye Şenol Çakır, Yamaç, Murat Kumaş, Savaş Arslan ve süpriz sanatçılar katılacaklar.

Yapılacak Asker gecesine herkes davetlidir. Sütpınarlı 92/3 Asker gençler.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim. 1991/2 efsane drvrrler.. 12 yıl önce

hakkari/semdnliden grev yapmakta olan komandolar. Sizlere simdiden gecmis olsun buyuk bir sinava girceniz hata yapmayin bu asker ocagi 460 gun boyunca devletinsin.. Anan baban kurtaramaz.. Uykusuzluga alisin yavas yavas.. Zulme. İzdirapa. Yilan gibi surunup ordek gibi yurutup kurbaga gibi ziplatacaklar... Birde su 92/3 boyle bise yok olamaz aslanlar askerliginiz cok bu gunler kolay gecmiyo haberiniz ollA. .

Avatar
1991/2 ibrahim ayaz dan bastonlarima. 12 yıl önce

Yapmayin gece falan. İlk iceri giriste anlarsiniz herseyin yalan oldugunu. Hakkari/ semdinlideyiz safak.. 40 kardesim askerlik zor doguda daha zor... Allah kimsenin ozgurlugunu almasin. Simdiden hayirli olsun. Hayirli teskereler...