Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Sinlice'li Öğrencilere Burs Müjdesi

Merkezi İstanbul Sancaktepe-Ortadağ'da bulunan Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, geçen yıl başlattığı burs uygulamasını bu yıl da devam ettiriyor. Dernek yönetimi burs uygulamasıyla ilgili bir duyuru yayınladı. Duyuru şöyle:

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da anne veya babası Sinlice kütüğüne kayıtlı tüm üniversite öğrencilerine(Açıköğretim Hariç) karşılıksız burs verilecektir.

Öğrencilerimiz burs başvurularını http://www.sinlicedernek.com/burs/index.html adresinde yer alan online burs başvuru formunu 25 Eylül'e kadar doldurmak kaydı ile gerçekleştirebilirler.

Dağıtılacak bursların tamamı sizlerin desteği ile gerçekleşeceğinden burs fonumuza katkı yapmak isteyen hemşehrilerimiz ise 0541 9281234 nolu telefondan Murat Erata’ya ve 0543 389 70 61 nolu dernek telefonumuzdan Bahri Erata’ya ulaşabilirler.

Burslar en geç 15 Ekim'de toplanacak ve 20 Ekim'de öğrencilerin banka hesaplarına aktarılacaktır.

Tüm hemşehrilerimizden ve arkadaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz.
 

Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.