Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Sugören Yamaç üç aylar Faruk Kanca

Şalpazarı Festivali Tarihi belli oldu.



Geleneksel olarak düzenlenen Ağasar Kültür Şenliği bu yıl 08-09-10 Haziran 2012 Tarihinde yapılacak.
Beşikdüzü Kaymakamı Alattin Aktaş, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Bakanlık Temsilcisi ve Şalpazarı İlçe Kütüphane Müdürü Sami Kayar, Şalpazarı ÇPL Müd. Kemal Türkmen. Şalpazarı Atatürk İlköğretim Müd. Muhammet Karabayır. Eski Kaymakamlık yazı işleri Müd. H.Ali Karahasanoğlu. Şalpazarı Belediye yazı işleri Müdürü Mustafa Yanık, Mali Hizmetler Müdürü Nihat Çakır. Belediye satın alma memuru H.Ali Köse. Turgay İkinci ve Mimar Ersin Kaya’nın katıldıkları toplantıda Şalpazarında bu yıl 10.’su düzenlenecek olan Ağasar Kültür Şenliği'nin 08-09-10 Haziran 2012’da yapılması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet 12 yıl önce

sanatcılardan kımler gelecek

Avatar
cengiz 12 yıl önce

2 yıldır neden yapılmıyo.çünkü 10 yıldır hemde iktidarda olan partinin borçları ödeniyor.

Avatar
Zafer DİNER 12 yıl önce

Ağasar ve Ağasar kültürünü yaşatmak hepimizin asli görevidir, ancak yerli ve yersiz yapılan festival, eğitime katkı gecesi, yardım geceleri bu işler artık tamamen zıvanadan çıkmış ve rantiye halini almıştır. Sanatçı bozuntuları, sunucu bozuntuları insanlarımızla alay eder hale gelmiştir.Gerçekten geleneklerimizi yaşatmak amacını güttüğünü düşünmüyorum, samimiyetle düzgün bir iş yapılacaksa yapılsın zaten yapılamıyor, bırakın yapılmasın, Edirne den Kars a kadar festival hepsini tek kelimeyle özetlenebilir, HİKAYE.....

Avatar
muhammet muhcu 12 yıl önce

2 yıldır yapılmayan festival neden şimdi yapılmak isteniyor. çünkü belediye başkanı taksi plakası sattı millete o paraları halletmeye çalışıyor. hadi hayırlısı.

Avatar
Erol Yanık 12 yıl önce

gurbet elden ağasara ve ağasarı seven dostlarıma selam olsun
Şalpazarı Kültür şenliği 8-9-10 haziranda geleneksel olarak yapılacakmış,geleneksel olan şenlik 2 yıldır neden yapılmadı acaba
diğer konu çok ama çok önemli,İstanbulda ve çevre il ve ilçelerde bulunan biz gurbetçilere bu konu neden danışılmaz,daha doğrusu derneklerimizle FEDERASYON numuzla istişare edilmez,biz Şalpazarı Federasyonu olarak 15 yıldır istanbulda bu tarihte otçu yapıyoruz,bizzat bunu sn Belediye Başkanımıza arz ettik,buna rağmen aynı tarihe denk getirilmesi bence manidardır.
Sakarya da bulunan şalpazarı derneğimzde aynı tarihlerde şenlik yapacakmış
Saygıdeğer başkanlarım,idarecilerim,organizatörler sizden ricam bu tür etkinliklerde birbirimizle istişare edelim,görüşlerimize baş vuralım,
Bu halkı sıkıntı strese sokmayalım,yine de hayırlısı olsun,her kese sağlıklı mutlu huzurlu yarınlar temennisiyle saygılar sunarım.
EROL YANIK
ŞALFED AS BAŞKANI
SAYVANÇATAK KÖYÜ DER. BŞK.