Öne Çıkanlar Yusuf Usta Trabzon Erol Yanık rekolte görev bölüşümü

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinden Yeni Ufuk..
Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği 01.Mart ile 01.Mayıs 2012 Tarihleri arasında Şalpazarındaki İlköğretim ve Lise öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyecek.
Dernek başkanı Hasan Keskin yapılacak olan organizasyonla ilgili  bir açıklama yaptı.
 Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği olarak, Üyelerimiz ve Eğitim gönüllülerimizin destekleriyle, Memleketimizle kurduğumuz  "Gönül Köprüsünden"  yürümeye devam ediyoruz.
 Memleketimin Eğitim Ordusu ve Öğrencileriyle iletişim yollarımızı canlı tutmak, yarışma ruhunu teşvik etmek, başarıyı ödüllendirmek amacıyla; Derneğimiz tarafından, Şalpazarı'mızda İlköğretim ve Lise öğrencileri arasında, ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyecek.
 İlçe Kaymakamlığı'mız ve Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün de destekleriyle yapılacak yarışmada, "Benim Gözümden Şalpazarı" teması işlenecektir.
Yarışma 01 Mart-01 Mayıs 2012 tarihlerini kapsayacaktır.
 Değerlendirmeler, İlköğretim ve Lise olarak, iki ayrı kategoride ,"Eğitim Komisyonu"muz tarafından İstanbul'da yapılacaktır. Ödüller'de, yine iki ayrı kategoride, ilk üçe girecek öğrencilerimize  verilecek, ayrıca yine İstanbul'da öğrencilerimize yönelik yarışmalaraımız olacaktır...
Dereceye giren öğrencilerimiz, basın yoluyla ve web sitemizden
www.salpazaridernegi.com
adresinden ilan edilerek kamuoyuna duyurulacaktır.
 Eğitim odaklı çalışmalarımız, tüm hızıyla, özgün çalışmalarla devam edecektir.
Ayrıca, Derneğimizin yeni merkezi, İstanbul'un tarihi yarımadasında, Sikeci-Fatih'de tüm hemşehrilerimizin hizmetindedir. Ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu, Derneğimizin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sunacaktır. Artık, İstanbul'un Avrupa yakasında da hemşehrilerimizin ve eğitim gönüllülerimizin bir  "çatısı" vardır.
Tüm katılımcı öğrencilerimize, memleketimin eğitim ordusuna başarılar dilerim.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET AYDAN 12 yıl önce

HOCAM TEBRİKLER EĞİTİME VERMİŞ OLDUĞUNUZ HİZMETLERE BİR YENİSİNİ DE EKLEMİŞSİNİZ SİZLERİ TEBRİK EDERİM.DERNEK ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.

Avatar
Abdullah GÜLAY 12 yıl önce

Hasan Bey, eğitim alanındaki çabalarınızı çok samimi, gayretli ve başarılı buluyorum. Son hamleleriniz bu düşüncemi destekleyen yeni gelişmeler olmuştur. Ayrıca derneğimize önemli bir bölgede açılan yeni merkez binası hayırlı olsun. Allah yardımcınız olsun. Saygı ve sevgi ile selamlıyorum.