Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

ŞAL-SAR Derneği 18 Şubat'ta gece düzenliyor..
Merkezi Ankara'da bulunan Şalpazarı Ağasarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (ŞAL-SAR) 18.Şubat.2012 Tarihinde Kültür ve Dayanışma adı altında bir gece düzenliyor.

ŞAL-SAR Derneği Başkanı Emekli Albay Nevzat Yamaç'ın merkezi İstanbul'da bulunan Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) ziyaretinde "Yöresel yemeklerin ikram edileceği ve yöresel sanatçılar eşliğinde yapılacak olan geceye başta ŞALFED ile tüm dernekleri ve tüm dostlarımızı gecemize bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özgül çelik... 12 yıl önce

slmmm..yorumlarınız için tşklerr...umarım herşey çok iyi olacak...bir ağasarlı olarak ankarada ki gecede elimizden geleni yapmaya çalışacağız ...saygılar..sayın muhcu ya çok selamlar..dernek yönetimi adına ..özgül gülay çelik...

Avatar
Muhammet MUHCU 12 yıl önce

Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanılığı olarak çalışmalarınızda başarılar diler. Şalpazarı Ağasarımızı en iyi şekilde ankarada tanıtmanızı isterim. saygılar sunarım. Ak Parti Şalpazarı İlçe Sekreteri

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun..