Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı ŞALFED Kadırga

 Kaymakam Zihni Yıldızhan, Cumhuriyet'in 90. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesaj'ı yayımladı.
Kaymakam Yıldızhan, mesajında,“Barış ve kardeşliğin sesini daha da yükselttiğimiz bugünlerde daima hatırlayacağımız aziz şehitlerimizin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakârlıklarını da yüreğimizde ayrıca hissediyor, bu kahramanlıkların neticesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacağını biliyoruz"ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'in her şeyden önce barış ve huzurun gölgesinde büyüyen demokrasi ağacı olduğunu anlatan Yıldızhan, mesajına şöyle devam etti: " 90 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferiydi. Bıraktıkları miras, çok az millete nasip olacak kadar büyük ve onurlu bir sorumluluk. Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluk ağır ancak, bir o kadar da gurur vericidir. Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz. Cumhuriyetin 90. yıldönümü vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum,”dedi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.