Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Samsun Erol Kaya

Hasan Köse'nin kitabı yayınlandı

Araştırmacı yazar Hasan Köse'nin on yıllık çalışmalarının ürünü olan ''ALLAH EMEKTEN YANADIR'' isimli kitabı Akis Yayıncılıktan çıktı.

09 Mart 2014 Pazar günü, Saat 12 00 de CNR Kitap Fuarı Konferans Salonu 2 de, konuyla ilgili konferans verecektir. Aynı gün 13:30-17:00 saatleri arasında ''ALLAH EMEKTEN YANADIR'' adlı Kitabını İmzalamak ve söyleşi yapak üzere 4. Salon, 4A Stant'ta Akis Yayıncılıkta olacaktır.

Bu kitapta adalet temelli bir ekonomi politiğin İslam medeniyetinin dünyevi ülküsü ve omurgası olduğunu söyleyen Hasan Köse bu düşüncesini Tevrat, Zebur, İncil ve Kuran'a dayanarak en çok da Hz Muhammed'in sünnet-i seniyesi ve Medine uygulamalarıyla temellendirmeye çalışmaktadır.

Kitabın tüm dağıtım ve pazarlama şirketlerine ulaştırılmıştır.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.