Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Bosna-Hersek'e Yardım Kampanyası
Sel ve su baskınları sebebiyle açlık, susuzluk, barınma ve salgın hastalıklarla karşı karşıya kalan Bosna-Hersek ve Batı Balkan ülkelerindeki vatandaşlara yardım amacıyla Başbakanlık genelgesi doğrultusunda Trabzon Valiliğince yardım kampanyası başlatılmasına karar verilmiştir.

BOSNA-HERSEK YARDIM KAMPANYASI HESAP NUMARARASI

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca personellerden toplanan yardımlar toplu olarak T.C . Ziraat Bankası Trabzon Hızırbey Şubesinde açılan "Trabzon Valiliği Bosna-Hersek Yardım " Iban No: TR780001001477467521185006" hesabına yatırılacaktır.  

Kaymakamlıklarca kendi ilçelerinde camiler dahil yardım kampanyası başlatılacak ve toplanan yardımlar toplu olarak Valiliğimizin yardım hesabına aktarılacaktır.
    
Sivil Toplum Kuruluşları kendi mevzuatları (tüzükleri, senet, sözleşme vb.) doğrultusunda üyelerinden toplamış oldukları yardımları belirtilen hesaba yatıracaklardır.       

Gerçek kişilerin yardım kampanyasına katılabilmelerini sağlamak amacıyla banka hesap numarasının yerel basında duyurulması sağlanacaktır.

İlimizde başlatılan yardım kampanyası 20.06.2014 tarihinde sona erecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.