Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Şalpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal evlendi.
Şalpazarı Kaymakamı Sayın Cevdet Bakkal bu gün (01.01.2012) saat 12.30'da Görele Belediyesi'nin Terasında bulunan Horun Otel'in salonda yemekli  bir düğün ile  Beşikdüzü Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı Ramazan Yarımbaş’ın Yüksek Hemşire olan kızı Hümeyra ile hayatlarını birleştirdiler.

Özellikle dini içerikli olan düğün merasiminde Şalpazarı Müftüsü  Abdurrahman Küçük, hem nikah şahitliği yaptı, hem de toplu düğün duasını gerçekleştirdi.

Şalpazarı ve Beşikdüzü dair başkanlarının katıldığı dügün'e özellikle Şalpazarı’ndan katılımın çok fazla olduğu ve 500 kişilik salonda çok sayıda konukların ayakta kaldığı gözlendi.

Düğüne katılanlar arasında Çevre İlçe kaymakamları ile Şalpazarı’nın Parti İl Genel meclisi Üyeleri, Şalpazarı Beld. Başk. Fehmi Cengiz ve Geyikli Beld. Başk.Muzaffer Türkmen ile Şalpazarı Muhtarlar Derneği Başk. Mustafa Demirbaş, mahelle ve köy muhtarları düğüne katıldılar.

Aslen Şalpazarlı  Hemşehrimiz olan Görele Müftüsü  Türkmen'de düğünde  yaptığı konuşmada evlilik ve aile üzerine  bilgiler verdi. Okunan ilahi ve naatlardan sonra yemekler yendi.
Son olarak tebriklerin kabulü ile düğün sona erdi.





Haber ve fotoğraflar: Abdullah Gülay/Şalpazarı Haber 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şalpazarı Haber 12 yıl önce

Kaymakamımız Sn Cevdet Bakkal ve Hümeyra Bakkal çiftine mutlulukar dileriz.