Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

''Malatyadan gelin geldi''
Çamkirişli hemşehrimiz İsmet Çakmak ve eşi Ayşe Çakmak’ın oğulları Cihan, Malatyalı Çamur ailesinin kızı Meral ile Çamlıca Sancak Efsane Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
 

İstanbul’un dışında civar iller ve Şalpazarı’ndan katılımların da olduğu düğünün sunuculuğunu yine başarılı sunucu ve organizatör Erol Yanık yaptı. Elifçe, Şenol Çakır, Mehmet Tak ve Çayan Hüseyin’in sahne aldığı törende horon ve kemençe başrolü oynarken, kız tarafının Malatyalı olması hasebiyle halaylar çekildi, Şemame oynandı, zılgıt sesleri yükseldi.
 
Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, sevgili dostumuz İsmet Çakmak ve değerli eşi Ayşe hanımın da diğer çocuklarının mürüvvetini görmesini temenni ediyoruz.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.