Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Şalpazarı Haber eylül akçabat

Fatmanur ile Fedai dünya evine girdiler.
Şalpazarı Belediyesi eski başkanı Mehmet Muhçu ve Hava Muhçu'nun kızı Fatmanur Muhçu ile Ali ve Binnaz Ayaz'ın oğlu Fedai Ayaz bu akşam Şalpazarı Çinkaya düğün salonunda yapılan dini nikah merasimiyle dünya evinde girdiler.

Kuranı Kerim Tilaveti ile ilahilerin okunmasının ardından semazen gösterisi yapıldı.

Daha sonra
AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar'ın nikah şahitliğinde Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ın kıydığı nikah sonrası yapılan duanın ardından nikah sona erdi.

Düğün merasimine  AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, Meclis üyeleri, daire amirleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.



Anahtar Kelimeler:
Şalpazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.