Öne Çıkanlar Şalpazarı Erol Yanık Ağasar Büyükşehir Yusuf Yazıcı

Erol Yanık'ın mutlu günü

Dorukkiriş Köylüleri Derneği Başkanı Fahri Durmuş’un sunuculuğunu yaptığı törene Sancaktepe Belediyesi ve İBB Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Haşim İskender, AK Parti Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Köksal Durmuş, ŞALFED Genel Başkanı Ömer Karadeniz, STK başkan ve yöneticileriyle kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Nikahı beklendiği gibi Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Nikâh sonrası sıra evlilik cüzdanının teslimine gelince Hilmi Türkmen esprili bir üslupla “Biz kız tarafıyız. Gelinin babası çok değerli bir dostumuzdur. Damat beyden kızımıza iyi bakmasını istiyoruz. Kendisinin iyi bir işi olduğunu öğrendik ve memnun olduk. Yoğun iş temposu münasebetiyle muhafaza edemeyebilir diye cüzdanı kızımıza veriyoruz” dedi.

Daha sonra takı merasimine geçildi. Takıları gelin ve damadın üzerine iğnelemek yerine dağıtılan zarflarla birlikte kapalı bir sandığa atılma yöntemi tercih edildi ve bu şık tercih davetliler tarafından da takdirle karşılandı.

Şalpazarı Haber olarak Erol başkanımız ve kıymetli eşini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.