Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Sayvançatak Derneği Kermes Düzenledi

Merkezi İstanbul Kirazlıtepe'de bulunan Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvancatak Köyü Yard. ve Day. Derneği Kadın kolları dernek merkezinde düzenlediği Yöresel yemek ve el sanatları kermesine yoğun ilgi oldu. 

Düzenlenen kermesde sırasıyla Sayvançatak Derneği Kadın kolları başkanı Hava Uçar, ŞAL-FED Başkanı Ömer Karadeniz TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen ve son olarak AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın yaptığı selamlama konuşmsının ardından topluca kermesin açılış kurdelesi kesildi. 

Kadın kolları başkanı Hava Uçar yaptığı kısa açıklamasında; ''Bu kermesimizi hayır için düzenliyoruz, Öğrenci okutuyoruz, Aş evimiz var bu etkinlikte Köylülerimizden komşu köylerimizden Allah razı olsun herkesin emeği var. Çok güzel paha piçilmez, parayla alınamyacak el emeği göz nuru ürünler var. Bu Kermesimizde bizi yanlız bırakmayan Başta vekilimize, Belediye Başkanımıza, STK üyelerine ve tüm misafirlere teşekkür ederim hepsinden Allah razı olsun'' dedi.

Dernek Başkanı Erol Yanık düzenlenen kermesle ilgili şu ifadelere yer verdi; ''Sayvançatak Derneğ Kadın kollarının organize etmiş olduğu Kermes etkinliğindeyiz,  Özellikler kadın kolları başkanımız Hava Uçar başta olmak üzere tüm kadınlarımıza çok çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun sizlerde gördüğünüz gibi çok güzel el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Katılımda çok güzeldi AK Paarti İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz, Üsküdar belediye başkanımız Hilmi Türkmen'e , TDF Başkanı İsmail Şatıroğlu'na, ŞAL-FED Başkanımıza, kardeş dernek başkanlarımıza, Mahalle muhtarlarımıza ve bu soğuk havada buraya gelip bizim içimizi ısıtan tüm misafirimize çok teşekkür eidyorum. Herkesten Allah razı olsun buranın tüm geliri öğrencilerimize ve hayır işinde kullanılacaktır'' dedi. 

Kermes açılış videolarını YouTube Kanalımızdan izleye bilirsiniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.