Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Sayvançatak Derneği 30. Yılını kutladı

Sunuculuğunu aynı zamanda dernek başkanı da olan başarılı sunucu-organizatör Erol Yanık’ın yaptığı geceye katılım her zamanki gibi yüksek olurken, protokolde de değerli isimler yer aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Metin Günay, Üsküdar Belediyesi Meclisi 1. Başkan vekili Esat Kalay, AK Parti Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Haşim İskender, Tuzla AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çabuk, Sayvançatak muhtarı Ali Kalay, Kirazlıtepe Muhtarı Nazmi Yamaç, ŞALFED Genel Başkanı Ömer Karadeniz, ŞALFED Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandil, Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Usta, Samsun Şalpazarı Ağasarlılar Derneği Başkanı Metin Çolak, Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Hasan Keskin, ŞALFED’e bağlı dernek başkan ve yöneticileriyle uzaktan yakından gelen Şalpazarlılar Sayvançatak Derneği’nin onur gecesinde hazır bulundu.

Misafirlerin seyrine sunulan video gösteriminden sonra Erol Yanık, derneğin kuruluş aşamasını anlattı ve bugüne kadar devam eden hikâyesini özetledi. Fidanbaşı Derneği ile birlikte Şalpazarı’nın İstanbul’da kurulan ilk iki köy derneğinden biri olan Sayvançatak Derneği’ne destek olanlara plaket takdim edildi.

Çabuk’tan Tuzla’ya sitem

Gerek plaket töreni esnasında gerekse daha sonra önde gelen bazı protokol misafirlerine söz verilmesi münasebetiyle konuşmalar yapıldı. Bütün konuşmacılar başkan Erol Yanık’ın şahsında Sayvançatak Derneği’nin bugünlere gelmesinde emeği geçenlere hitaben takdir ve teşekkür hislerini dile getirirken, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk’un Tuzla’da Ahmet Çabuk’a yeterince sahip çıkılmadığı yönündeki sitemleri dikkat çekti. “Orada hâlihazırda Ahmet Çabuk aktif pozisyonda olmadığı için dünkü ziyaretimizde bütün talepler bize yöneltildi” diyen Çabuk, hemşehrilerinin sosyal medyada birbirlerini yeterince desteklemedikleri yönünde de bir başka sitemde bulundu.

Kurukız’ın rüyası

Refik Kurukız, kendi döneminde Şalpazarı’na yapılan hizmetleri özetledi ve başta Hilmi Türkmen olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti. Kurukız, Hilmi Türkmen’i İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gördüğü rüyasını da tekrar hatırlattı. Gözlerin çevrildiği Hilmi Türkmen’in de Kurukız’ın sözleri karşısında memnun ve mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Gece daha sonra geç saatlere kadar horon ve eğlenceyle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.