Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Sancaktepe'de demokrasi şöleni

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 13. Olağan Genel Kurulu Samandıra’da faaliyet gösteren dernek merkezinde yapıldı. Mevcut başkan Soner Bayram, Muhammet Ayaz’la girdiği yarışı önde bitirerek bir dönem daha dernek yönetimi için delegelerden onay aldı. Soner Bayram’ın listesi 152 oy alırken, Muhammet Ayaz 118 oyda kaldı.

Verilen teklif üzerine Divan Kurulu’na Harun Özdemir, Mahmut Demir ve Ali Bektaş seçildi. Yapılan yoklama sonucu çoğunluğun sağlandığı tespit edildikten sonra kongre başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan üyesi Ali Bektaş tarafından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları okundu ve ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildi. Daha sonra yeni dönem için Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimine geçildi.

Oy hakkı bulunan dernek üyeleri saat 17.oo’ye kadar oylarını kullandılar. Sandığın kapanmasından sonra oylar sayıldı. Mevcut başkan ve başkan adayı Soner Bayram rakibi Muhammet Ayaz’ı geride bırakarak yeniden seçildi. Sonucun ilan edilmesinden sonra Divan Başkanı Harun Özdemir’in daveti üzerine kongrede yarışan adaylar kürsüye gelerek kısa bir teşekkür konuşması yaptılar.

Kongreye Sancaktepe Belediyesi Meclisi Başkan Vekili Haşim İskender, TDF Genel Başkan yardımcısı ve Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, ŞAL-FED Eski Başkanı Muzaffer Bayraktar, ŞAL-FED Başkan Vekili Fahri Durmuş ve dernek başkanları da hazır bulundu.

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Soner Bayram

Hüseyin Küçük

Özkan Toprak

Muhammet Demir

İbrahim Muhcu

Fatih Turan

Yunus Emre Mumcu

Mustafa Muhcu

Edanur Türkmen

Betül Kuru

Seyfettin Ergin

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.