Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

ŞALFED'de kriz büyüyor!

ŞALFED Genel Başkanı Ömer Karadeniz ile yine ŞALFED’in eski başkanı ve kurucularından biri olan Muzaffer Bayraktar ile federasyonun WhatsApp grubunda başlayan tartışma büyüyor.

Muzaffer Bayraktar başkan vekili olarak görev yaptığı Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun geçtiğimiz günlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile kahvaltı programında bir araya geldiği organizasyondan bir fotoğrafı söz konusu grupta paylaşınca Ömer Karadeniz’in tepkisiyle karşılaştı. Muzaffer Bayraktar da aynı sertlikte cevap verince tartışma çıktı.

Tartışma daha sonra grubun dışına taşarak Facebook sayfalarında devam etti. ŞALFED Başkanı Ömer Karadeniz, TDF’nin ŞALFED’e mesafeli davrandığını, özelde ŞALFED ve genelde Şalpazarılıların TDF ile ilişkilerinden hiçbir kazancı olmadığını iddia ederek TDF’de görev yapan Muzaffer Bayraktar ve Hasan Keskin’in kendilerine yapılan davetlerin hiçbirine icabet etmediklerini, hâttâ zaman zaman bazı aşağılayıcı ifadeler sarf ettiklerini ileri sürdü.

Muzaffer Bayraktar ise TDF’nin Murat Zorluoğlu ile buluşmasında Şalpazarılı olarak kendilerinin de bulunduğunu ve bu faydalı etkinliği ŞALFED grubunda paylaşmanın hiçbir mahzuru olmadığını ifade ederek Ömer Karadeniz’in yaklaşımını yadırgadığını vurguladı.

Dernek federasyonla ilişkilerini askıya aldı

Son olarak, Muzaffer Bayraktar’ın kurucu başkanı olduğu Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yine sosyal medya hesabından ŞALFED Başkanı Ömer Karadeniz’in tavrını kınayan bir açıklama yayınlayarak derneğin federasyonla ilişkilerini askıya aldıklarını bildirdi.

Kökeni 2019’da yapılan ŞALFED kongresine kadar giden tartışmanın ve sebep olduğu krizin nereye varacağı, ne gibi sonuçlar doğuracağı şimdilik bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde gelişmelerin takip edeceği seyir merakla bekleniyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.