Öne Çıkanlar Trabzon ŞALFED Fahri Durmuş Hilmi Türkmen Hilmi Tğrkmen

Kültür-sanat etkinlikleri iptal...

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Başkan Hasan Keskin imzasıyla yayınladığı bir açıklamayla önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri kültür-sanat etkinliklerini deprem felaketi münasebetiyle iptal ettiklerini duyurdu. “Buna mukabil burs, afet acil durum çalışmalarımız, eğitim yardımlarımız, STK’larla dayanışmamız, bakkala bir hesap, gençlik-çocuk projelerimiz ve daha birçok sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecektir” diye devam eden açıklama “Acılarımızı ve yaralarımızı saracağız, hepsi geçecek; daha güzel günlerde, yine birlikte olacağız…” ifadesiyle son buluyor.

Hasan Keskin’in dernek ve vakıf adına yaptığı açıklamanın tam metni şu şekilde:

BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYEM… BU KARA GÜNLER GEÇECEK

Tüm Dünyayı yasa boğan yüzyılın felaketiyle, Ülkemizin üzerine çöken kara bulutlar ve büyük acılarla boğuşan Milletimize baş sağlığı dilerim.

Kaybettiğimiz canlara rahmet olsun. Yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz.

Geride kalan depremzede vatandaşlarımızın çaresizliğine çare, acılarına ortak olmak için, yüce Türk Milleti seferber olmuş durumda. Tüm imkânlarıyla Devletimizin arkasında, tarihte defaatle yaptığı gibi, muhteşem bir fedakârlık ve dayanışma örneği sergileniyor.

Bu kara günleri hep birlikte savuşturacağız. Necip Milletimizin öz benliğinde var olan sahiplenme ve koruma meziyetleriyle,  büyük acıların üstesinden gelinecektir..

Bu ağır şartlar altında, Şalpazarı Eğitim KST Derneğimizin kültür sanat etkinliklerine ara vermiş bulunmaktayız.

18 Şubat 2023 Cumartesi günü, Trabzon-Akçaabat Kalıntaş Salon’da planladığımız “Büyük Memleket Buluşması” gecemizi de iptal etmiş bulunmaktayız.

Buna mukabil burs, afet acil durum çalışmalarımız, eğitim yardımlarımız, STK’larla dayanışmamız, bakkala bir hesap, gençlik-çocuk projelerimiz ve daha birçok sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecektir.

Gönül köprülerinde kol kola yürümekten mutlu olduğumuz hemşehrilerimiz, büyük afetin acımasızlığına inat gösterdikleri büyük dayanışmayla onur duyduğumuz Trabzon ve Şalpazarı’mızın fedakâr, vatansever insanlarına yürekten teşekkürler.

Acılarımızı ve yaralarımızı saracağız, hepsi geçecek; daha güzel günlerde, yine birlikte olacağız…

Kamuoyuna saygıyla.

Hasan KESKİN
Şalpazarı Eğitim KST Derneği / Şalpazarı Eğitim Ve Kalkınma Vakfı

Yönetim Kurulu Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.