Öne Çıkanlar Beykoz vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı

Kirazlıtepe'de bayram coşkusu

İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe’de ikamet eden Şalpazarlılar Ramazan bayramını coşkuyla kutladı. Arife günü akşamdan başlayan bayram hazırlıkları bugün bayram namazıyla başladı. Şalpazarı’na bağlı köy derneklerinin bayramlaşma etkinliğinde üyelere ve gelen misafirlere hazırladığı keşkek ikram edildi.

Öğleden önce merkezi Küplüce’de olan Doğancı Derneği horon eşliğinde Kirazlıtepe Şenol Güneş parkında toplanan diğer derneklere katılarak hep birlikte horon oynadılar. Bayramlaşma etkinliğine katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı kısa konuşmasında vatandaşların bayramını kutladı. Etkinliğe ŞALFED Başkanı Ömer Karadeniz, ŞALFED eski başkanlari Semih Durmuş ve Muzaffer Bayraktar, ŞALFED’e bağlı dernek başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldılar.

Adeta mini Otçu Şenliği havasında geçen bayramlaşma programı öğleden sonra da devam etti.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.