Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Hilmi Türkmen

İstişareden istifa tavsiyesi çıktı

Tuzla Ağasarlılar Derneği’nde ŞALFED’e bağlı derneklerin başkan ve yönetici düzeyinde katıldığı bir istişare toplantısı düzenlendi.

9-10-11 Haziran günlerinde yapılacak piknik etkinliğinin ayrıntılarının konuşulması amacıyla ve ŞALFED yönetimiyle bütün derneklerin davet edildiği toplantıda piknik-Kadırga karmaşası dışında mevcut ŞALFED yönetiminin performansının da ciddi anlamda sorgulandığı bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Toplantıya Tuzla Belediye Meclis üyesi ve eski başkan yardımcısı Ahmet Çabuk ve ŞALFED Kurucu Başkanı Harun Özdemir dışında ŞALFED’e üye 13 dernek başkan ve yönetici düzeyinde katılırken, Enes Kahraman federasyon başkanı Ömer Karadeniz’in geleceğini beyan ettiği halde sonradan karar değiştirdiğini açıkladı.

Enes Kahraman açılış konuşmasında, her yıl dört derneğin birlikte düzenlediği pikniği bu yıl ŞALFED Otçusu olarak organize etmek için niyetlendiklerini, ŞALFED yönetim kurulu toplantısında bu kararın alındığını, ancak aradan uzun bir süre geçtikten sonra başkan Ömer Karadeniz’in “pikniğinizi yapın” diye bir mesaj gönderdiğini açıkladı.

Toplantıda söz alan katılımcılar da bu usulün doğru olmadığını, toplantıyla alınan kararın ancak yine toplantıyla iptal edilebileceğini, Otçu etkinliğinin Şalpazarlılar için arz ettiği öneme binaen mutlaka yapılması gerektiğini beyan ettiler.

İstifa...

Birçoğu aynı zamanda ŞALFED’de yönetici olan katılımcıların bir başka ve daha fazla üzerinde durdukları konu başkan Ömer Karadeniz ve kendileri de dâhil olmak üzere yönetim kurulunun performansıydı. İttifakla mevcut yönetimin son derece başarısız olduğu ve bu şekilde yoluna devam edemeyeceği görüşünü beyan eden konuşmacılardan bazıları derhal istifa kararı alınıp olağanüstü kongreye gidilmesi gerektiğini söylediler. Toplantıda kimse yönetimin aynen devam etmesi gerektiğini savunmazken, bazıları da yönetim kurulunun en kısa zamanda son bir kez toplanıp bu konuda resmi karar alması ve uygulaması gerektiğini ifade ettiler.

Böylelikle resmiyeti ve dolayısıyla bağlayıcılığı olmasa da katılımcı sayısı ve kullandıkları kesin ifadelerle güçlü bir tavsiye kararı iradesi ortaya çıkmış oldu. ŞALFED Yönetiminin bu konuda nasıl bir karar alacağı ve uygulayacağı henüz bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.