Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Hasan Keskin: Trabzon Günleri’ne Şalpazarı Günleri gözüyle bakmamız bekleniyor

Organizasyon hakkında bilgiler aktaran Keskin, isim zikretmeden etkinliğin düzenine Şalpazarı çevrelerinden gelen eleştirilere de cevap verdi. “Trabzon Günleri’ne Şalpazarı Günleri gözüyle bakmamız bekleniyor” diye konuya giren Hasan Keskin ilgili bölümde şu ifadelere yer verdi.

Unutmamalıyız ki, Trabzon’umuzun on sekiz ilçesi vardır ve her ilçeden ve bir çok dernekten yöneticiler ile çalışıyoruz. Hiçbir yönetici, ilçesini temsil için orada değildir; sadece delegesi olduğu derneğinin temsilcisidir. Sorumluluğu tüm Trabzon’a ve kamuoyunadır. Diğer yandan da, ilçelerimize karşı hassasiyet gösteririz. Buradaki adalet terazisinde ölçüyü kaçırmamalıyız”

Yine yazının başka bir bölümünde sahne alan sanatçılara yönelik eleştirilere de cevap veren Hasan Keskin şöyle dedi.

"Trabzon günleri sadece “Sahne Performansından” ibaret değildir. Kültür, Yöresel Ürünler ve Yöresel Yiyecekler olarak üç ayrı bölümde, 120 standda, TS Club, Kızılay, Çaykur hizmetleriyle 25 dönümlük devasa bir alanda çalışıyoruz.

Yıllardır gerçekleştirdiğimiz, sunumunu Erol Yanık Başkanın yaptığı “Otçu Şenliğini” bu sene, Şalpazarı-Ağasar, Oğuz, Tonya, Honefter’in de katılımlarıyla daha geniş coğrafyaya yaydık. Yöresel sanatçılarımızın renk verdiği şenlikte, Trabzon Günleri tarihinin en geniş horon halkası oluştu”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.