Öne Çıkanlar Büyükşehir Burdur Müftülüğü Tosya davet Kırklareli

Fidanbaşı Derneği'nden dört dörtlük iftar

Tam adı Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği olan ve kendi mülkünde hizmet veren derneğin iftarına hem protokol hem de halk nezdinde yoğun bir katılım gerçekleşti. İftar organizasyonunun Anneler Günü’ne isabet etmesi de renkli görüntülerin sergilenmesine vesile oldu. 

İftarda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Kartal eski belediye başkanı Altınok Öz, CHP Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Yusuf Altay, İlker Bakioğlu, Önder Turmuş, Olcay Özgün, Mehmet Tirgil, Kartal Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Nizamettin Altıntaş, ŞALFED Genel Başkanı Ömer Karadeniz, ŞALFED Kurucu Başkanı Harun Özdemir, ŞALFED Başkan Adayı ve Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkanı Adem Yıldız ve başkan vekili Fatih Kaya, Doğancı Köyü Derneği Başkanı Orhan Alışkan, Dorukkiriş Derneği Başkanı Fahri Durmuş, Soğanlık Karadenizliler Derneğii Başkanı Dursun Ali Zehir, Kurfalı Karadenizliler Derneği Başkanı Olgun Lermi, Beşikdüzü İzmiş Derneği Başkanı Muharrem Sağlam, Taşocağı Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Işıklar Köyü Derneği Başkanı Orhan Maraba, Sinlice Derneği Başkanı Erkan Karagül, Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Maral Şahin ve dernek üyeleri hazır bulundular.

Kur’an tilavetiyle başlayan davet organizasyonu dernek başkanı Salih Kanbut’un kısa teşekkür konuşmasının ardından birlikte iftar açılmasıyla devam etti. Daha sonra İstanbul’un en genç belediye başkanı olan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 31 Mart’ta kendisini tercih ettikleri için teşekkür ettikten sonra bütün annelerin Anneler Günü’nü kutladı ve herkese birer gül ikram etti. Gökhan Yüksel, yeni bir seçim sürecinin başladığını vurgulayarak 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu için yeniden destek isteyerek seçim çalışmalarına katılmak üzere çalışma arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve dernekten ayrıldı.

Davetliler daha sonra çay eşliğinde uzun süre sohbet ettiler.

banner124
Anahtar Kelimeler:
Fidanbaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri 5 yıl önce

Fakirlere verin iftar yemeğini fakirlere

Avatar
Hakkı kurt 5 yıl önce

Allah Kabul etsin