Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Eğitim Derneği Bakkal'a hesap açtı

Dernek başkanı Hasan Keskin’in yönetim kurulu adına yaptığı basın açıklamasıyla duyurulan kampanyanın açıklama metninde, Şalpazarı’nda faaliyet gösteren 14 bakkalda çok sayıda vatandaşın hesabını kapatmaya katkıda bulundukları ifade edilerek, bir hesap numarası verilmek suretiyle kampanyaya destek olunması talep edildi.

Kısa adıyla Şalpazarı Eğitim Derneği’nden gelen açıklamanın tam metni şu şekilde:

Dünyada ve Ülkemizde, Covit 19 karantina günlerindeyiz. Daha bitmedi, dikkate devam edelim.

Türkiye’mizin sağlık ordusu, salgını ön cephede karşılayıp üstesinden gelirken, mecburi önlemler sebebiyle de, vatandaşlarımızın sıkıntılı günlerde olduğu malumdur. Devletimiz, her türlü tedbiri almakta, Sağlık Bakanımız ve Bilim Kurulu da isabetli tavsiyelerle bu süreci yönlendirmektedir.

“Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyası yoğun ilgi görürken, yerel yönetimler ve STK’lar da bu süreçte milletimizin sıkıntılarına daha fazla çare için çalışmaktadırlar.

MİLLİ DAYANIŞMANIN yanında, MAHALLİ KENETLENMENİN de öneminin farkındayız. Bu sebeple, EĞİTİM DERNEĞİ olarak, “Bakkala Bir Hesap” diyerek başladık. İlçemiz Şalpazarı’mızın 14 bakkalında onlarca komşumuzun hesaplarına kapatma/katkı yardımında bulunduk. Katkıda bulunan kardeşlerimize, Yönetim Kurulumuza, organizasyonun sahadaki emektarı, Başkan Yardımcımız Kemal Türkmen Hocama ve bakkal esnaflarımıza minnettarız. İyilik nasip işidir; bizlere bu iyiliği nasip eden Rabbime hamdolsun.

STK temsilcilerimizden, para değil hizmet taahhüdünde bulunmalarını önemsiyoruz.

Gönül Köprülerinde birlikte yürümeye devam ediyoruz.  “İşimiz de Gücümüz de Eğitim…”

Şalpazarı Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Adına

TR07 0001000430579905915001 Ziraat Bankası Eyüp Şubesi/İstanbul

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.