Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Eğitim Derneği 8. Çocuk ve Gençlik Festivali'ne hazırlanıyor

Geçmiş dönemlerde aynı adla düzenlenen festivaller gibi bu yıl da Şalpazarı’ndan getirilen öğrenciler İstanbul ve Marmara’nın diğer bazı önemli şehirlerinde tarihi ve turistik merkezleri ziyaret edecek, etkinliklere katılacak. Ardından Ankara’ya geçecek ve daha sonra Trabzon’a dönecek.

Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin’in son yönetim kurulu toplantısındaki konuşmasında konuyla ilgili verdiği bilgiler şu şekilde:

Dört ay önce planlanarak ve “Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğüne” sunulan, geleneksel “8.Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivalinin”, 8-11 Haziran tarihlerinde, Şalpazarı’ndan 50 öğrencinin de katılımlarıyla, İstanbul-Çanakkale-Edirne ve Ankara’da gerçekleştirilecek programların detayları belirlendi.

Buna göre, 8 Haziran Perşembe sabahı Trabzon’dan uçakla İstanbul’a gelecek olan öğrenciler, aynı gün İstanbul-Adalar ve Anadolu Yakasında kültür gezileri ve programlarına katılacaklar. 9 Haziran Cuma günü Çanakkale Gelibolu Şehitlikleri ziyaretinin ardından Edirne’de programa devam edilecek. Ardından, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’la buluşacak olan kafile geceyi yine İstanbul’da geçirecek.10 Haziran Cumartesi tarihi yarımada ziyaretleri, Taksim, Çamlıca Kulesi ve Boğaz Turu’na katılacak olan kafile, 11 Kasım Cumartesi Bolu Valiliği ziyaretinin ardından Ankara’ya geçerek Anıtkabir ziyareti yaparak, Ankara’daki Şalpazarlılarla akşam yemeğinde buluşacaklar. Yemeğin ardından, yine uçakla Trabzon’a dönülecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.