Öne Çıkanlar istanbul Siyaset Harun Demir Sinlice Hasan Keskin

Dereköylüler Derneği seçimini yaptı

Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olağan kongresini yaptı. Üsküdar Kirazlıtepe’de faaliyet gösteren dernek merkezinde düzenlenen kongrede mevcut başkan Erdem Kuru kongreye katılan delegelerin onayıyla yönetim kuruluyla birlikte bir dönem daha başkanlığa seçildi.

Divan kuruluna Mahmut Demir, Ali Bayram ve Atakan Kurtkaya’nın seçilmesinin ardından gündeme geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları okundu ve oy birliğiyle ibra edildi.

Dernek aidatı üzerine istişare edildi. Yıllık 60 TL. olan aidatın yeni dönemde ne kadar olacağı üzerine bir süre fikir alışverişi yapıldıktan sonra yıllık 100 TL. olmasında oy birliğiyle karar kılındı. Dereköylüler arasında yeni oluşturulan cenaze fonu hakkında da önümüzdeki günlerde bir yol haritasının belirlenmesi için ayrıca bir toplantı yapılmasına karar verildi.

Son olarak dernek yönetimi seçimine geçildi ve mevcut başkan Erdem Kuru’nun verdiği liste dışında başka bir teklif gelmedi, Erdem Kuru ve ekibi oy birliğiyle bir dönem daha dernek yönetimine seçilmiş oldu.

Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:

Erdem Kuru

Adem Demirbaş

Barış Ali Bayram

Ali Bayram

Osman Bayram

Atakan Kurtkaya

Serkan Altun

Denetim Kurulu

Erdoğan Karagöl

Celil Bayram

Hayati Kuru

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.