Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Yattara Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun

Bahri Beldüz için düzenlenen program dernek merkezine sığmadı

Merkezi Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz aylarda vefat eden eski başkan Hacı Bahri Beldüz’ün ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programda misafirlere keşkek ikram edildi.

Eski başkan Hacı Bahri Beldüz için düzenlenen program eşine az rastlanır bir ilgiyle karşılaştı. Davetliler dernek lokali, yönetim odası, koridorlar ve çıkış kapısının önüne konan sandalyelere oturarak okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i dinlediler ve dernek yönetimi tarafından ikram edilen keşkeği yediler.

Olağanüstü ilgi merhum başkanın renkli ve çok sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu gösterirken davetliler arasında ŞALFED eski başkanı ve eski Trabzon Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, ŞALFED eski başkanı ve Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Köksal Durmuş, Şalpazarı Eğitim Derneği ve Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Hasan Keskin, Sayvançatak Derneği Başkanı Erol Yanık ve Çamlıca Derneği Başkanı Avni Çakır da hazır bulundular.

Programda okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i de imam hatipler Kadir Taşkın, Erdoğan Demirtaş, Hasan Demirtaş, Mehmet Atalar, Hüseyin Öztürk, Yüksel Türkmen, Sinan Türkmen ve Temel Özdemir icra ettiler.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer bayraktar 7 ay önce

Rahmetli bahri beldüz arkadas canlısı yalanı dolanı olmayan sözlerini söylerken asla doğrulardan saşmadan konuşan kişiliğinin karşılığını gerek cenazesinde gerekse mevlidinde gördük.
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlar en iyi şekilde insanların kişiliği doğrultusunda değerlendirmesini yapiyor