Öne Çıkanlar Trabzon ŞALFED Fahri Durmuş Hilmi Türkmen Hilmi Tğrkmen

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Derneği'nden siyasilere çağrı

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, son günlerde yaşanan acı hadiselerle yeniden kamuoyunun gündemine gelen çocuk istismarı ve çocuk cinayetleriyle ilgili bir açıklama yayınladı. Yazılı açıklamad,a siyasilere suçlulara hak ettikleri cezaların verilmesi yönünde yasal düzenleme yapılması yönünde çağrıda bulunuldu.

Açıklamanın metni şu şekilde:

Çocuk istismarı ve çocuk cinayetleri vicdan sahibi hiçbir insanın kabul edemeyeceği kadar ağır suçlardır. Ülkemizde son yıllarda bu konuda yaşanan müessif hadiseler bizleri ve ülkemizi derinden etkilemektedir. Bu ve buna benzer suçların artık yaşanmaması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin konu hakkında yeni kanun çıkarmasını ve kanunla en ağır cezaların verilmesi şeklinde bir düzenleme yapılmasını beklemekteyiz. Bu konuda STK lar olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.