Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

 Yeşilyol projesi kapsamında yayla yollarının bakım onarımları yapılacak.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdiği Eylül ayı Meclis toplantısında Plan Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen müzakereler görüşülerek karar bağlandı. 

Trabzon il hudutları içerisinde belirlenen Yeşilyol güzergâhının Büyükşehir yol ağına alınarak Yeşilyol güzergâhına eklenmesi için yapılan müzakerede Trabzon’daki Yeşilyol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Turizm Master Taslak Planı çerçevesinde, Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde yeni yol yapımının olmadığını ifade etti. 
Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde mevcut yayla yollarının DOKAP’tan temin edilecek olan kaynakla bakım-onarım ve rehabilitasyon çalışmalarının gerçekleştirileceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Yeşilyol kapsamında Trabzon’umuzda yeni yol yapımı yoktur. Bu proje kapsamında şehrimiz sınırları içerisinde yayla yollarımızın bakım-onarımı yapılacaktır, yollarımız rehabilite edilecektir. Trabzon güzergâhı bu şekilde belirlenmiştir. Birçok yayla yolumuzun bakım-onarıma şiddetle ihtiyaç duyduğunu göz önüne aldığımızda bu çalışma şehrimiz için, halkımız için, turizmimiz için büyük önem arz etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımız, ilgili bakanlarımız, milletvekillerimize ve bürokratlarımıza şehrimiz adına teşekkürlerimizi arz ediyorum” şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karakayali 9 yıl önce

Önce köy yollarini yapin cenazeyi goturemiyoruz mezarliga yenicek tek yaylalar kaldi anitkabirle onlarida satin secim gelmeden