Öne Çıkanlar Şalpazarı istanbul Siyaset Harun Demir Sinlice

Yaz Aylarında Susuz Mahalle Kalmayacak..
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), 3 milyon 183 bin TL maliyetle 15 adet su tankeri ve 3 adet damperli kamyon alarak makine parkını güçlendirdi.



Konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TİSKİ’nin elinde üç adet su tankeri bulunduğunu ifade ederken, “Her ilçemizin emrine bir adet su tankeri vermek istedik. Çünkü bazı mahallelerimizde yaz aylarında yaşanan olası su kesintilerini, tankerlerle mahalle depolarına su taşıyarak aşıyoruz. Bu doğrultuda 2 milyon 695 bin TL maliyetle, Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) her biri 8 bin litre kapasiteli tankerlerin alımını gerçekleştirdik. Her ilçemizde bir adet su tankeri bulunacak ve özellikle yaz aylarında yaşanabilecek su kesintilerinde mahalle depolarına su taşınarak vatandaşlarımızın su sorunu yaşamasının önüne geçilecek” diye konuştu.

Su tankerlerinin yanı sıra DMO’dan 488 bin TL maliyetle satın alınan 3 adet 10 tonluk damperli kamyonun da TİSKİ tarafından teslim alındığını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “TİSKİ bünyesinde, Trabzon genelinde 6 adet bölge şube müdürlüğümüz bulunuyor. Her bölge şube müdürlüğümüzün emrine damperli kamyon vermiş olacağız. Bu sayede çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, böylece kurulduğu günden itibaren 24,2 milyon TL bedelle 124 araç ve iş makinesi alarak makine parkını bölgenin en güçlü makine parkı haline getiren TİSKİ’nin Trabzon'lulara daha iyi hizmet vermek amacıyla 12 adet vidanjör alımı daha gerçekleştirdiğini ifade ederken, söz konusu vidanjörlerinde Şubat ayı sonu itibariyle teslim alınacağını belirtti.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman albakan 8 yıl önce

Hayret yahu