Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Vali Ustaoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Trabzon Valisi Murat Ustaoğlu, 30 Ağustos ZaferBayramının 97. Yıl Dönümü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. 

Vali Ustaoğlu’ mesajında şunlara yer verdi;  

Bugün, şanlı tarihimizde çok önemli bir yere sahip milli kurtuluş savaşımızın tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandığı, Cumhuriyetimize hayat veren, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümünü kutlamanın büyük onuru ve sevincini yaşamaktayız.

Şanlı Türk tarihinin emsalsiz zaferlerinden birisi olan ve Türk milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi Türk'ün asla yenilmeyeceğini göstermiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bağımsızlık hareketini başarıya ulaştırmış, Cumhuriyet'imizin kurulmasının yolunu açmıştır.

Kazanılan büyük taarruz ile birlikte, tarihten silinmek istenen milletimiz genci, yaşlısı, kadını, erkeği ile topyekün istiklal ve istikbaline sahip çıkarak hak ettiği bu zaferi şanlı tarihine altın harflerle yazdırmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.