Öne Çıkanlar Şalpazarı istanbul Siyaset Cumhur İttifakı İYİ Parti

Vakfıkebir’de Facia Ucuz Atlatıldı.
Edinilen bilgiye göre; Bu gün saat 13.00 sularında, 06 DR 7003 plakalı Samsun doğumlu boş tanker sürücüsü Mehmet Arslan Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde aracı park ederek hastaneye birini ziyarete  gitti.

Tanker sürücüsü  Mehmet Arslan'ın aracın imdat frenini çekmediğini bu nedenle hareket etmeye başlayan tanker Bağkur evleri olarak bilinen Sitenin duvarına çarparak yuvarlanması neticesinde yolun diğer tarafından alt yolda bulunan İslamoğlu Süt Ürünleri mağazasının duvarından içeri girdi. Mağaza çalışanlarından Yeliz Atmaca hafif yaralanırken Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre kamyonun yolun karşı şeridinden geldiğini gördüğünü ve Beşikdüzü istikametinden gelen araçların kaçması için işaret ettiğini bu sırada tankerin Bağkur Evleri önünde bulunan bankete çarparak karşı şeride geçip şarampolden yuvarlanarak iş yerine girdi.

Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.










Foto: Hüseyin Aydem.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.