Öne Çıkanlar oto boya şalpazarı kaymakamlığı Zeki Çabuk sermaye Tuzlaspor

 Trabzon halkı denizle buluşacak
Başkan Gümrükçüoğlu beraberinde Başkanvekili Seyfullah Kınalı,  Genel Sekreter Davut Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, Yatırım  ve İnşaat Daire Başkanı Nalan Aydın,Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Fatih Erol ile birlikte tahkimat çalışmaları hızla devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı.



Projenin planlandığı şekliyle hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “800 bin metre kare alanda yapılacak yeni dolgu projesi ile dizayn edilecek sosyal ve kültürel mekanlarla Trabzon’a yeni yaşam alanları kazandırarak, vatandaşların denizle buluşmalarını hedefleniyoruz”
dedi.

Vatandaşların denizle daha çok buluşmalarını sağlayacak Beşirli ile Kemerkaya Mahallesi’ndeki tünele kadar olan alanda yapılacak yeni dolgu alanı için tahkimat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydederek, “Beşirlide devam eden birinci tahkimat alanında arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Burada kazanacağımı alanlar Trabzon halkının ve Trabzon’a teşrif edecek herkesin denizle buluşabildiği, oltasını atıp balık avlayabileceği, kayığı ile gezinebildiği mekanların ortaya çıkacak olması bizleri sevindirdi. Yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olacak tahkimat çalışmalarının tamamlanmasının ardından tarihi ismiyle Gülcemal Vapuru’nun ismini taşıyan bu güzel Trabzon projesi, bütün sosyal etkinlikleri ile kültürel etkinlikleri ile tematik alanları ile birlikte insanlarımızın oltasını atıp balık tutabileceği yerler dahil olmak üzere vatandaşımızın hizmetine sulunmuş olacaktır.” dedi.

Gümrükçüoğlu, “Bu proje blok halinde bir dolgu değildir. Rüzgar yönlerini de hesap edilerek adeta bir dantel gibi yerleştirilmiş olan halkın denizle buluşmasını sağlayacak projedir. Gülcemal Projesi ile sahilde oluşacak yeni yaşam alanları yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekecektir. Bu projede ve diğer projelerimizde bu kente büyük destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.