Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin standına büyük ilgi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi bölgede turizmin gelişmesi için tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu amaçla gerek ülke içerisinde gerekse ülke dışında açılan fuar ve etkinliklere katılarak Trabzon turizmine hizmet eden Büyükşehir Belediyesi son olarak Ankara’da düzenlenen Travel Expo Ankara Fuarı’na katıldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.
Ankara’da, 21 -24 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen Travel Expo Ankara Fuarı’ndaki Trabzon Büyükşehir Belediyesi standı ilgi odağı oldu. Özellikle fuar alanına kurulan ve bölgemizde genelde kiler ya da tahıl ambarı olarak kullanılan serander ziyaretçi akına uğradı.

Trabzon’un yöresel ürünlerinin, doğal güzelliklerinin tanıtıldığı fuara da Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen katılan Kültür ve Daire Başkanı Ahmet Taşan, açtıkları standın büyük ilgi gördüğünü kaydederek, “Burada Trabzon’un tanıtmanın mutluluğunu yazıyoruz. Standımıza gelen ziyaretçilere Trabzon’u tanıtıcı materyaller veriyoruz. Standımızın yoğun ilgi görmesi bizleri memnun ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun selamını standımızı ziyaret eden bütün vatandaşlarımıza ilettik” dedi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.