Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

TMO arpa satışı yapacak

Şalpazarı Ziraat Odası'nın yaptığı duyuruda; Liman işyerlerinden besici ve yetiştiricilerimize yapılacak arpa satışları 04 -14 Mart 2022 tarihleri arasında ''Elektronik satış platformu'' https://ticaret.tmo.gov.tr/User/Login üzerinden başvuru yapabilecekler. 

Üreticilerimiz önce Toprak Mahsulleri Ofis (TMO) ana sayfada bulunan ''Elektronik satış platformu'' üzerinden e-mail adresi ile kayıt olacaklar. Üreticilerimiz TMO ana sayfasından  belirtilen aşamaları takip ederek başvuruda bulunabilirler.

İlk kayıt yapıldıktan sonra Mart ayına ait güncel hayvan işletme belgesi alınacak ve belge TMO'ya  verilecek. Hayvan işletme belgesi TMO'ya verildikten sonra tekrar e-mail ve şifre ile ''Elektronik satış platformu'' üzerinden ürün alış başvurusu yapılacaktır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.