Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Savunma kürsüsünden yargıçlık kürsüsüne..
Geyikli beldesinden hemşehrimiz Av. Ali Osman Taşkın, avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavını kazandı. Genç hukukçumuz, Ankara’da Türkiye Adalet Akademisi’nde alacağı altı aylık eğitimden sonra meslek hayatını hakim olarak sürdürecek.

Kendisine neden böyle bir tercihte bulunduğunu sorduğumuzda, “hukuk kariyerimizde hakimlik mesleğini de icra etmek, savunma kürsüsünden sonra yargıçlık kürsüsünde de görev yapmak istedik” şeklinde cevap verdi.

Aliosman Taşkın, 1977 yılında Geyikli beldesinde dünyaya geldi. İlkokulu Geyikli’de, orta ve liseyi Trabzon İmam Hatip Lisesi’nde bitiren Taşkın, 1996’da girdiği Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2000 yılında mezun olarak serbest avukatlığa başladı...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali osman taşkın 12 yıl önce

Tüm dostlara hakkımızdaki iyi temennileri için candan teşekkür ederim, bu zamana kadar her zaman yanımda olan desteklerinizin devamını dilerim.

Avatar
Harun Özdemir. 12 yıl önce

ALİ OSMAN TAŞKIN BEYE BAŞARILAR DİLERİM. KENDİSİ BİR ÇOK DAVADA BENİM AVUKATLIĞIMI BAŞARIYLA yapmıştır. Genel vekalet verdiğim tek insan ve avukattır. kendileri bundan sonraki görevlerinde başarılı olacağından şüphem yoktur. yoktur da ben şimdi hangi avukat arkadaşımızı seçeceğim. benden vekalet almadı.? .., başarılar diliyorum. devletin kanunlarını , milletin değerleriyle harmanlayıp, vijdanının ve hak kın sesini dinleyerek karar vereceğinden şüphem yoktur.

Avatar
Kadir Gülay 12 yıl önce

ALİ OSMAN TAŞKIN BEYE BAŞARILAR DİLERİM

Avatar
Mustafa Dural 12 yıl önce

Hayırlı olsun kardeşim...

Avatar
AHMET SALİH ATAR 12 yıl önce

Sevgili avukatımın bu irtifa'ını büyük bir saadetle öğrenmiş bulunmaktayım. Şalpazarı'nın medar-ı iftiharı olması hasebiyle gönlümüzün cuşa geldiğini kendisi hakeza bilecektir. Yalnız elinde ekmeğiyle, çise ve soğukta üzeri çamur olmuş birini bekletmenin, -artık hükmeden birisi olarak- T.C.K .'nun bilmem hangi maddesine göre cezasının ne olduğunu en iyi bilen de kendisi olacaktır, bu konuda bize de bilgi verirse mutluluğumuzun had safhada olacağını bilmesini isterim.
BU MUTLU HABER DOLAYISI İLE KARDEŞİME GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLER, SONSUZ SEVGİ VE HÜRMETLERİMİ SUNAR, KALBİ MUHABBETLERİMİ ARZ EDERİM...

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

değerli kardeşimiz Ali Osman beyi tebrik eder,yeni görevinde başarılar dilerim.Allah yolunu açık etsin değerli kardeşim.

Avatar
mahmut demir 12 yıl önce

Ali Osman,sevdiğim bir kardeşim gurur duydum.daha başarılı olur inşallah

Avatar
Şalpazarı Eğitim KST Derneği - İstanbul 12 yıl önce

Derneğimizin Başkan Yardımcısı, Av. Ali Osman Taşkın'a yeni vazifelerinde başarılar dileriz.
Kuruluşunda ve faaliyetlerinde derneğimize büyük ve önemli atkılarından dolayı müteşekkiriz...
Yönetim kurulu adına
Hasan Keskin
Başkan