Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Metin Çakmak Sancaktepe'de fırın açtı.

Şalpazarı’na bağlı Çamkiriş mahallesinden hemşehrimiz Metin Çakmak, İstanbul Sancaktepe’de Trabzon Ekmeği, Ağsar Unlu Mamulleri adı altında bir fırın açtı. Merkezi Bursa Orhangazi’de merkez pozisyonunda olan fırının şubesi olarak açılan yeni fırının açılışında hemşehrileri ve dostları Metin Çakmak’ı yalnız bırakmadı. İş yerinin açılış kurdelasını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen ile Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş birlikte kestiler. 

Metin Çakmak, fırıncılığı Vakfıkebir’de başladığını, daha sonra İzmit’e geldiğini ve şimdi de Bursa Orhangazi’de faaliyet gösterdiğini söyledikten sonra “Yeni iş yerimizin açılışında bizi onurlandıran ve yalnız bırakmayan başta sayın Hilmi Türkmen ve sayın Köksal Durmuş olmak üzere bütün dostlarımızla hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu İstanbul’daki ilk yatırımımızdır ve Orhangazi’deki merkezimizin şubesi konumundadır. Bundan sonra da gelişmelere göre yeni şubeler ve bayilikler vermeyi düşünüyoruz.” dedi. 

Metin Çakmak’ın yeni fırını Eyüp Sultan Mahallesi, Kızılay Caddesi, No: 70 Samandıra-İSTANBUL adresinde faaliyet gösteriyor. 










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenol KARABAYIR 12 yıl önce

Köylüm Metin Beyi tebrik eder, yeni iş yerinde hayırlı bol kazançlar dilerim.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

hayırlı uğurlu olsun.hemşerimiz Metin beyi daha nice fırınlar açarak ''fırınlar zinciri '' kurması dileklerimle.

Avatar
şevki Karadağ 12 yıl önce

Değerli Hemşehrimizi Tebrik eder,hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Avatar
NAZMİ KARAGÜL 12 yıl önce

Sayın Metin Çakmak Yeni iş yerinle bol kazançlar diliyorum.Uzaktada olsak hemşerilerimin başarılarını duymaktan ve okumaktan mutluluk duyuyorum.Yolunuz açık istikbaliniz bol olsun.

Avatar
Refik DEMİR 12 yıl önce

METİN KARDEŞİMİZE YENİ İŞYERİNİN HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİYLE, BOL KAZANÇLAR DİLİİYORUM....

Avatar
Bülent Şirin 12 yıl önce

İlkokul arkadaşım Metin Çakmak'ın iş hayatındaki başarılarını takdirle izliyorum. Allah utandırmasın, başarıları artarak devam etsin. Yeni fırın uğurlu kademli olsun.